A/Az 11716 objektum (Banjol, Rab - Kvarner) a/az Szoba (2) típusú szállásegység(ek)et tartalmazza és a tengertől 150 m-re fekszik. A szálláshelyhez legközelebb eső strand homokos. Lehetséges, hogy más vendégek is tartózkodnak majd az objektumban az Ön nyaralásának időtartama alatt, mivel az objetum több apartmant foglal magába. A tulajdonosok az Ön nyaralásának ideje alatt az objektumban tartózkodnak majd.
Ingyenes inetrnet hozzáférés biztosított. A szálláshely nem rendelkezik saját udvarral. A vendégek használhatják az objektum mellett található parkolót, melynek elérhetőségét előre szükséges ellenőrizni. A szálláshoz ebben az objektumban, lehetőség van garázs előzetes foglalására is. Az objektumtól el lehet jutni a/az Bolt, Bankomat, Éjszakai szórakozóhely, Központ, Étterem - ig személygépkocsi használata nélkül Több mint 1 kilométer távolságra találhatók: Gyógyszertár, Sürgős orvosi segély.
S-11716-b | Szoba
 
07.01-
1
43
2
43
Az Szoba 2 főt tud fogadni. Az ágyak a/az 1 hálószobában vannak, melynek méretei 16m2. A tengerre nyíló kilátást a vendégek saját balkonukon élvezhetik. A közös barbecue-helyet a vendég szabadon használhatja. A lefoglalt szállásegység a szoba kategóriába tartozik, amely saját fürdőszobával rendelkezik, azonban konyha illetve konyha használat nem tartozik a felszereltséghez..
S-11716-a | Szoba
 
07.01-
1
43
2
43
3
53
Az Szoba 3 főt tud fogadni. Az ágyak a/az 1 hálószobában vannak, melynek méretei 17m2. A tengerre nyíló kilátást a vendégek a saját teraszukon élvezhetik. A közös barbecue-helyet a vendég szabadon használhatja. A lefoglalt szállásegység a szoba kategóriába tartozik, amely saját fürdőszobával rendelkezik, azonban konyha illetve konyha használat nem tartozik a felszereltséghez..

Banjol apartman

Banjol 139, 51280, Banjol, Horvátország

Made with and adriatic | 2024