Ház 14401 Split, Split - Közép-Dalmácia településen Apartman (1) típusú szállásegységekben kínál szállást és a tengertől 1,1 km távolságra helyezkedik el. A szálláshelyhez legközelebbi strand kavicsos. Ez a ház a Szálláshelyek medencével kategóriába tartozik. Az Ön apartmanja az egyedüli az objektumban a tulajdonosén kívül, így az egyedüli elhelyezés biztosított Az objektumban tartózkodnak majd az Ön nyaralásának időtartama alatt a tulajdonosok is.
Az internethez való hozzáférés díját tartalmazza az ár. Az épület körüli udvar alapterülete 80 m2. Az objetkum rendelkezik saját parkolóval, melynek elérhetőségét előre ellenőrizni kell. Az objektumtól nem messze, gyalogos távolságra található: Bolt, Gyógyszertár, Sürgős orvosi segély, Bankomat, Éjszakai szórakozóhely, Étterem. Az objetktumtól 1 kilométernél nagyobb távolságra található: Központ.
A-14401-a | Apartman
 
07.01-
2
555.3
3
555.3
4
555.3
Az Apartman 4 főt tud fogadni. Az ágyak a/az 3 hálószobában vannak, melynek méretei 76m2. A forró nyári estéket a vendégek saját teraszukon élvezhetik. A teljes élvezet és kikapcsolódás érdekében van saját barbecue hely is, csakis e szálláshely vendégei számára. A vendégek itt tartózkodásuk ideje alatt kikapcsolódás céljából használhatják a magán medencét. A szállásegységbe lehetséges háziállatot hozni, ennek költségét a foglalási díj tartalmazza.

Split apartman

Škrape ul. 36, 21000, Split, Horvátország

Made with and adriatic | 2024