Az 17835 objektum Buzet helységben Središnja Istra - Isztria kínál Szoba (1) típusú szállásegységeket. Ez az objektum a Szálláshelyek a nyugodt pihenéshez kategóriában található. Ebben az objektumban több szállásegység található, így más vendégekkel is találkozhat majd. Az Ön nyaralásának ideje alatt a tulajdonosok is az objektumban laknak majd.
Az internethez való hozzáférés díját tartalmazza az ár. Az udvar területe: 550 m2. A vendégek használhatják az objektum mellett található parkolót, melynek elérhetőségét előre szükséges ellenőrizni. Az objektum közelében található: Étterem. Egy kilométernél nagyobb távolságra az Ön rendelkezésére áll: Bolt, Gyógyszertár, Sürgős orvosi segély, Bankomat, Éjszakai szórakozóhely, Központ.
S-17835-a | Szoba
 
01.01-
1
75.6
2
82.8
3
98.1
Az Szoba 3 főt tud fogadni. Az ágyak a/az 1 hálószobában vannak, melynek méretei 33m2. A forró nyári estéket a vendégek saját teraszukon élvezhetik. A szállásegységbe lehetséges háziállatot hozni felár ellenében. A lefoglalt szállásegység a szoba kategóriába tartozik, amely saját fürdőszobával rendelkezik, azonban konyha illetve konyha használat nem tartozik a felszereltséghez..

Buzet apartman

Most 18, 52420, Buzet, Horvátország

Made with and adriatic | 2024