Az objektum 22443 Grižane helységben, (Crikvenica - Kvarner), a tengertől 6 km távolságra van. A szálláshelyhez legközelebb eső strand kavicsos. Ez az objektum a(z) Szálláshelyek medencével kategóriába tartozik. Az Ön tartózkodásának ideje alatt nem lesz más vendég az objektumban. Az objektumban nem laknak ott a tulajdonosok, sem a házigazdák.
A házban való nyaralás illetve tartózkodás során a vendégek ingyenesen és háborítatlanul hozzáférhetnek az internethez. Az udvar területe: 70 m2. A medence a szállásajánlat része. A vendégek használhatják az objektum mellett található parkolót, melynek elérhetőségét előre szükséges ellenőrizni. Egy kilométernél messzebb található: Bolt, Gyógyszertár, Bankomat, Központ, Étterem.
K-22443 | Apartmanház
 
05.01-
5
305.1
6
305.1
7
305.1
Az Ház 7 főt tud fogadni. Az ágyak a/az 3 hálószobában vannak, melynek méretei 120m2. A tengerre nyíló kilátást a vendégek a saját teraszukon élvezhetik. A teljes élvezet és kikapcsolódás érdekében van saját barbecue hely is, csakis e szálláshely vendégei számára. A vendégek itt tartózkodásuk ideje alatt használhatják a közös medencét. A szállásegységbe lehetséges háziállatot hozni, ennek költségét a foglalási díj tartalmazza. A szállásegység egyes helyiségei elkülönülnek a szállásegység többi részétől.

Grižane apartman

Kostelj 49, 51260, Grižane-Belgrad, Horvátország

Made with and adriatic | 2024