Apartman (1) típusú szállásegységeket találhat a 583 objektumban, Stari Grad helységben (Hvar - Közép-Dalmácia). Az objektum 30 m távolságra van a tengertől, és az Szálláshelyek medencével kategóriába tartozik. A közelben található strand (kavicsos) A nyaralás időtartama alatt Önök lesznek az egyedüli vendégek az objektumban. Az Ön nyaralásának időtartama alatt a tulajdonosok is az objektumban élnek.
Ebben a házban az internet hozzáférés ingyenesen hozzáférhető. Az épület körül van udvar, melynek alapterülete 300 m2. Az objektum területén medence is az Ön rendelkezésére áll, a foglaláskor történt egyeztetés után. Az objektumhoz tartozó parkolót is használhatja. Ebben az objektumban a nyaralás során használhatnak csónakot, amennyiben azt előzetesen lefoglalják. Az objektum közelében megtalálható: Önkiszolgáló, Gyógyszertár, Bankomat, Központ, Étterem, Internet cafe. Egy kilométernél távolabb található: Mentők, Éjszakai szórakozóhely.
A-583-a | Apartman
 
01.01-
7
296
8
296
9
296
Az Apartman 9 főt tud fogadni. Az ágyak a/az 2 hálószobában, és a nappaliban/ben vannak, melynek méretei 82m2. A tengerre nyíló kilátást a vendégek saját balkonukon élvezhetik. A közös barbecue-helyet a vendég szabadon használhatja. A vendégek itt tartózkodásuk ideje alatt használhatják a közös medencét.

Stari Grad apartman

Ul. kneza Branimira 1P, 21460, Stari Grad, Horvátország

Made with and adriatic | 2018