Az objektum 19339 Ston helységben, (Pelješac - Dél-Dalmácia) Szoba (2) típusú szállásegység(ek)et tartalmazza, és a tengertől 1,2 km távolságra van. A szálláshelyhez legközelebb eső strand kavicsos. Ez az objektum a(z) Panziók kategóriába tartozik. Az objektum több szállásegységet foglal magába, így az Ön tartózkodásának időtartama alatt valószínűleg más vendégek is tartózkodnak majd ott. A tulajdonosok az objetkumban tartózkodnak az Ön nyaralásának időtartama alatt.
Ebben a házban az internet használatát tartalmazza az ár. A szálláshely nem rendelkezik saját udvarral. Az objektumtól gyalogos távolságra található: Bolt, Gyógyszertár, Bankomat, Központ. Az épület megközelítése személygépkocsival nem lehetséges.. A parkolóhely az épülettől több mint 100 m-re található.. A szálláshely épületében étterem található.
S-19339-b | Szoba
 
01.01-
1
67.5
2
67.5
Az Szoba 2 főt tud fogadni. Az ágyak a/az 1 hálószobában vannak, melynek méretei 15m2. A lefoglalt szállásegység a szoba kategóriába tartozik, amely saját fürdőszobával rendelkezik, azonban konyha illetve konyha használat nem tartozik a felszereltséghez.. A lefoglalt szállásegység közös teraszt használ.. A lefoglalt szállásegység bizonyos helyiségei nem összekötöttek.
S-19339-a | Szoba
 
01.01-
1
67.5
2
67.5
Az Szoba 2 főt tud fogadni. Az ágyak a/az 1 hálószobában vannak, melynek méretei 20m2. A lefoglalt szállásegység a szoba kategóriába tartozik, amely saját fürdőszobával rendelkezik, azonban konyha illetve konyha használat nem tartozik a felszereltséghez.. A lefoglalt szállásegység közös teraszt használ.. A lefoglalt szállásegység bizonyos helyiségei nem összekötöttek.

Ston apartman

Široka 8A, 20230, Ston, Horvátország

Made with and adriatic | 2024